Opstalverzekering

Opstalverzekering

Uw woning is in financiële zin veelal het kostbaarste dat u bezit. Het is daarom ook geen verrassing dat huiseigenaren juist dit bezit tot in de puntjes willen verzekeren. Heden ten dage worden huizen verzekerd op basis van “alle gevaren” of “all risk”

Vele verzekeraars bieden deze dekkingen onder die of soortgelijke namen aan. Dat wil niet zeggen dat al die polisvoorwaarden hetzelfde zijn en u dus alleen nog maar de tarieven met elkaar hoeft te vergelijken alvorens een verzekering af te sluiten.

Nee, verzekeraars werken nog altijd met de zogenaamde “kleine lettertjes”. Het is juist uw zaak om de polisvoorwaarden te vergelijken en de “kleine lettertjes” in de gaten te houden en verborgen eigen risico’s en uitsluitingen op te sporen. Ook is het van belang om goed geadviseerd te worden van de hoogte van de verzekerde som na schade, dit in geval van bijvoorbeeld onderverzekering, om juist teleurstellingen te voorkomen. U heeft keuze uit tientallen verschillende verzekeraars maar krijgt u ook onderhoudsservice en schadebegeleiding ? Dus vergelijk voordat u in de problemen geraakt Net als bij uw inboedelverzekering

Ga hier verder om meer informatie te lezen over  inboedelverzekering.