Salarisadministratie outsourcing of online salarisadministratie?

Salarisadministratie outsourcing of online salarisadministratie?


Salarisadministratie
is het bijhouden en verwerken van de salarissen van medewerkers binnen een organisatie. De loonadministratie en de salarisadministratie bestaan uit het administratief registreren van het inkomen dat een werknemer ontvangt (de loonadministratie).

Bijkomstig in salarisadministratie is ook het opslaan van enkele formulieren en het vastleggen van de facturen en gedeclareerde kosten van werknemers.

Tegenwoordig kunt u ook zelf online salarisadministratie voeren. Dat wil zeggen dat u zelf in staat bent om de salarisadministratie te kunnen verwerken, inclusief loonstrookjes. Outsourcing salarisadministratie is niet meer nodig!

U verwerkt zelf de mutaties, voert de controle uit en print direct alle gegevens uit. Van loonstrook tot betaalstaat, van journaalpost tot verzamelloonstaat. Ook de stamkaarten van werknemers zijn al snel uitgeprint. Printen kan op papier maar ook digitaal opslaan als PDF-formaat is een mogelijkheid.

Salarisadministratie kunt u ook uitbesteden aan een van de volgende bedrijven:

  • Accountants
  • Administratiekantoren
  • Salarisadministrateurs
  • Uitzendbureaus
  • Werving en selectiebureaus

U besteedt de loon en salarisadministratie (wellicht ook met personeelsadministratie) uit, of u doet het zelf. Vandaag de dag is de keuze aan u.